Login Baanstatus Weer

Premium banen

Zoals wij eerder hebben vermeld is Best Golf een samenwerkingsverband aangegaan met Premium Benelux Golf Courses. 

Voor alle FULL MEMBERS biedt dit grote voordelen.
Op de website http://www.pbgc.be staan alle voordelen te lezen, hieronder nog een beknopte opsomming:

35% korting op greenfee op alle bij PBGC aangesloten banen. Dit zijn er inmiddels 16; 12 Belgische-, 3 Nederlandse- en 1 Luxemburgse golfbaan. Klik op onderstaande link voor een overzicht.

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zpq3z6lKMOnA.kcgPUl0nAAYY

  • 25% korting op greenfee op alle golfbanen van Open Golf Club (OGC). Deze banen zijn meer gesitueerd in Frankrijk en Spanje; zo kunnen leden van Best op hun vakantiebestemming ook voordelig golfen! http://www.opengolfclub.com 
  • De Open Golf Club Trophy, georganiseerd door de PBGC. Meet uw golf skills met leden van een van de andere golfclubs en maak meteen kennis met alle mooie banen die voor de meeste leden van Best nog geheel onbekend zijn…

Ook lage handicappers komen volledig aan hun trekken in deze toernooi-reeks!

In bijgaand bestand staan alle informatie  / voorwaarden hierover. Uiteraard is dezelfde korting van 35% van toepassing voor degenen die deelnemen.

Vergeet ook ons samenwerkingsverband met Millennium Golf niet! De voorwaarden blijven onverkort van kracht; u speelt GRATIS op deze mooie golfbaan op slechts 70 min. rijden van Best. Reden genoeg om dit jaar een paar bezoekmomenten in te bouwen.

Zoals u merkt is Best Golf op vele fronten bezig u als (full) member in de watten te leggen. Wij hopen nu en in de toekomst de mogelijkheden in het lidmaatschap te blijven uitbouwen en nog meer extra waarde voor u te creëren.

Met sportieve groet,

Directie Best Golf 

Link naar pdf file voor de Open Golf Club Trophy Link>>

Links