Login Baanstatus Weer

Jeugdcommissie

 

Klaasjan Ypenburg
Vacant
Tanja Antonis
Voorzitter
Secretaris
Penningmeester
06 46337504
 
 

Beleid/PR

Communicatie Bestuur

Contactpersoon BV

Sponsorzaken

Contact nieuwe jeugdleden

Registratie jeugdleden

Theorielessen   

SJGE-dag

 
 
 
 
Edgar Neijts
Vacant
Bob & Paul Looijmans
Lid
 
Golfprofessionals
 06 55160910
 
06 24806458      

Jeugdwedstrijden

Off course

Nachtgolf   

Jaarplanning

NGF Jeugdcompetitie

Externe jeugdwedstrijden

Communicatie

 

Jeugdlessen

Jeugdcoaches

Vreemde gans voelt zich ook thuis op BESTGOLF
Lees verder
Op 30 juni zal de Nederlandse topjeugd wederom naar Best komen. In totaal zullen er 105 deelnemers zijn met een maximale handicap van 9.9! Dit jaar doen we er weer een schepje bovenop. Zo zenden we live uit en komt er een Beat the Best! Later meer hierover. www.bestjeugdopen.nl
Woensdag 14 maart startte het Italiaans Amateur Open. Ik had er zin in, ik was er klaar voor. Tijdens het Spaans open voelde het goed, maar lukte het niet. Plaats van handelen is Acaya Golf, vlakbij Lecca, in het zuiden van Italië. Ik begon het toernooi met een ronde 69 (-2). Op dag twee maakte ik een ronde van 71 (par). Beide dagen was het prachtig weer, de omstandigheden bijna ideaal, dus dan valt deze score een beetje tegen. Ik was dan ook niet tevreden met de prestatie tot dan, ook al is dat goed voor T15 na dag 3.
Lees verder
De onlangs in het leven geroepen Calamiteitencommissie onder voorzitterschap van Jan van Overveld heeft in het kader van de calamiteiten borging bij onze club en op onze baan een aantal zaken bekeken en een aantal acties besproken.
Lees verder
Links