Login Baanstatus Weer

Uitleg starttijden reserveren

Hoe kun je starttijden reserveren?

Best Golf werkt met starttijden voor leden.
Er zijn verschillende methoden om deze starttijden te boeken.

 1. Via de website van Best Golf
  Aan de website van Best Golf wordt een TeeTime Module toegevoegd waarmee leden én gasten op elk gewenst moment van de dag starttijden kunnen inzien en reserveren. Leden loggen in met hun vertrouwde gebruikersnaam en het wachtwoord dat men al gebruikt voor de verenigingssite en de terminal c.q. verenigingszuil in de hal van Best Golf.

 2. Via de verenigingszuilen op Best Golf
  Best Golf plaatst binnenkort twee extra verenigingszuilen c.q. terminals op de balie in de hal.  Op locatie kan men dan starttijden reserveren, informatie over wedstrijden inzien en invoeren, handicap informatie raadplegen en de ledenlijst  van BG&CC bekijken.  
 1. Via de mobiele site van Egolf4U
  Via http://m.eg4u.nl kan men overal ter wereld vanaf elke laptop, tablet en smartphone inloggen op Egolf4U. Na het invullen van gebruikersnaam en wachtwoord kunnen alle functionaliteiten van Egolf4U worden gebruikt, inclusief het boeken van een starttijd (m.i.v. 5 januari a.s.). Naar verwachting wordt in 2016 een  “app” (applicatie) gelanceerd waarmee de software van Egolf4U gedownload kan worden op de mobiele telefoon.

 2. Via de receptie
  Voor diegene, die geen computer ter beschikking hebben is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om via de receptie een tijd te boeken.Wijzigen en verwijderen van de reservering kan via de bovenvermelde opties tot 24 uur vóór de gereserveerde tijd. Via de receptie kun je verwijderen tot 2 uur vóór de starttijd.

Het aantal reserveringen dat je kunt maken is beperkt en afhankelijk van specifieke criteria: Voor de dag zelf (dag 0 genoemd) kun je zowel via de website als via de receptie reserveren. Als je iedere dag wilt golfen is dit de methode om dit te bewerkstelligen. Maar, houd rekening met ”vol is vol”.

Je kunt 3 reserveringen maken tussen dag 1 (dus de volgende dag) t/m dag 21 vanaf nu. Dus bijna 3 weken van te voren kun je reserveren. Daarbij geldt max. 1 reservering voor dag 1-4 en max. 2 boekingen voor dag 5-21.

Reserveer alleen als je echt van plan bent te gaan. Lichtvaardig reserveren en dan later weer verwijderen dupeert andere spelers die willen reserveren, de receptie registreert deze foutieve boekingen in een bestand.

Voorafgaand aan een shotgun is er altijd ruimte om een aantal holes te spelen ivm de zogenoemde reserveringsbuffer. Deze starttijden zijn niet zichtbaar maar de baan is wel beschikbaar. Dus golfen op volgorde van aankomst maar houdt hier wel rekening met de shotgun start, je moet op een bepaalde tijd van de baan af zijn waar je dan wellicht je ronde nog niet voltooid hebt. Met slim plannen en ook aan wedstrijden mee doen kun je heel vaak spelen. Als je inschrijft voor wedstrijden gaat dit niet af van de reserveringsmogelijkheden.

Voor het inschrijven van wedstrijden klik je in de activiteiten/wedstrijden kalender op de naam van de wedstrijd waaraan je wilt meedoen. 

Links