Login Baanstatus Weer

Golfbaan

Best Golf, de thuisbaan van BG&CC, ligt op een ‘triple A’ locatie ten noorden van Eindhoven en uitstekend bereikbaar via de A2, A50 en A58. Dertig jaar na de aanleg op de vloeivelden van de voormalige Batafabriek vormt de golfbaan een natuurlijk geheel met bomen, heesters en waterpartijen. Best Golf is een fraaie en uitdagende wedstrijdgolfbaan met een A-status. Met 9 bosholes en 9 parkholes wordt de golfer afwisselend op de proef gesteld door parkvijvers en boompartijen.  

Zie de online birdie gids op 18 holes golfbaan 


Iedereen is welkom

Leden van Best Golf & Country Club, vaste golfgasten, greenfee spelers. Iedereen is welkom op Best Golf. In principe kan dagelijks online of telefonisch een starttijd worden gereserveerd. Op weekenddagen worden regelmatig clubwedstrijden georganiseerd, maar ook dan zijn er over het algemeen voldoende vrije starttijden beschikbaar. Een aantal keren per jaar zijn er bijzondere evenementen, zoals de VDL Golfdag, het landelijke toernooi Best Jeugd Open en Best Battle, een jaarlijks golftoernooi met open inschrijving. 

Online reserveren van starttijden

 

Best Golf Academy

 Leren golfen of beter leren golfen? Dat kan op de 9 holes Pitch & Putt baan, de uitgebreide oefengreens en de driving range. Best Golf Academy biedt een uitgebreid lesprogramma voor beginnende en ervaren golfers. Voor een eerste kennismaking is de Proefles een aanrader. Wie de smaak te pakken krijgt kan inschrijven voor een Starterspakket inclusief golfset. Baanpermissie of HCP-54 halen? De ervaren golfprofessionals geven les op ieder gewenst niveau. Individueel of in groepsverband.
Groepen (vanaf 8 personen) zijn voor een sportief team uitje of personeelsfeestje eveneens aan het juiste adres bij Best Golf Academy. ‘Let’s Play Golf Experience’ is een informeel, gezellig en laagdrempelig. Het golfprogramma incl. chippen, swingen en een putting competitie duurt 2,5 uur.

Meer informatie Looijmans Golf Teaching

Dimples

Het hoofdgebouw in landhuisstijl is voorzien van receptie, kleedkamers en een golfshop van Golfplaza. 

Op de 1e etage is Dimples, een horecagelegenheid met onder meer een eigentijdse en sfeervolle brasserie en een à la carte restaurant. Op de prachtige panoramaterrassen op het zonnige zuiden met uitzicht op hole 18 staat de Green Egg klaar voor een outdoor barbecue party. Dankzij terrasverwarmers is het daar vele avonden per jaar goed uit te houden. 

Dimples - met een gevarieerde klantenkring van golfers, zakenmensen, fijnproevers en families - combineert een ongedwongen sfeer met een uitstekende keuken. De veelzijdige menukaart voorziet in een uitgebreide keuze voor de kleine en grote trek. Dimples verzorgt tevens de catering door de golfbaan tijdens golfevenementen en culinaire arrangementen voor vergaderingen, recepties en partijen.

Wil je meer weten? Kijk dan op Dimples

Bedrijfsleden

Best Golf Business Club biedt bedrijfsleden de mogelijkheid om samen met relaties golf en business op een sportieve en informele wijze te combineren. Het hele jaar door worden golfwedstrijden en evenementen georganiseerd voor leden en hun relaties. Bedrijfsleden profiteren bovendien van zeer ruime speelmogelijkheden voor individuele golfrondes en interessante voordelen.

Meer informatie Best Golf Business Club

 

 Naar de website van Best Golf

  

     

 

  

Links