Login Baanstatus Weer

NGF Competitie 2018

NGF competitie 2018

 

Traditiegetrouw geven we in oktober aan de NGF door met hoeveel teams we het komende jaar weer mee gaan spelen in de competitie.

Het komende jaren zullen wij met 2 extra teams in het voorjaar gaan spelen en komende weken speelt er ook een team van ons mee in de nieuwe najaarscompetitie van de NGF.

Nu we het aantal teams hebben door gegeven  is feitelijk ook de samenstelling per team bekend. De namen van de teamleden vinden jullie op de website onder het kopje Technische Commissie , NGF Competitie 2018. Daar komt ook de indeling per team te staan.

In grote lijnen is de indeling overeenkomstig vorig jaar en daar zijn dan zoals gezegd een dames team op de dinsdag en een heren team op de vrijdag bijgekomen.

Donderdag 26 oktober zal er een eerste captains sessie zijn. Alle captains zijn aanwezig  en gaan we de verdere afspraken rond de voorbereidingen gestalte geven. De competitie spelers worden door hun respectievelijke captains verder op de hoogte gehouden.

Doelstellingen voor dit jaar zijn toch minimaal het aantal kampioenen van vorig jaar te evenaren maar eigenlijk wel te overtreffen .  Het  waren er vorig jaar 3. Daarnaast willen we dit jaar proberen om geen degradaties op te lopen vorig jaar hadden we er eentje.

Ook dit jaar heeft het bestuur weer gezorgd, dat er door ons pro-team voor ieder team een mooi voorbereidingsprogramma kan worden opgesteld. Hier voor zal elk team, net als vorig jaar, een kleine eigenbijdrage inleggen.

Daarnaast is het eerste Heren zondag-team  ook dit jaar weer in de goede handen van ons pro-team en de dagelijkse coaching wordt andermaal  geregeld door Nico Spits. Wij wensen hen extra succes om hun ultieme doel van het bereiken van hoogste klasse dit jaar waar te gaan maken.

Namens de gehele Technische Commissie wens ik iedereen weer heel veel plezier en succes en doelen zijn er om overschreden te worden.

 

Tanja Antonis, Paul Looijmans  en Frans Nivard

 

Links