Login Baanstatus Weer

NGF Competitie 2017

Wanneer het strokeplay kampioenschap er aankomt gaan wij als TC ook weer denken aan de competitie voor het komende jaar. De inschrijving voor volgend jaar is opengesteld vanaf 4-9-2016. Hiervoor kun je naar het tabje “wedstrijden” op onze website en daar vind je de inschrijvingsmogelijkheden.

In 2017 gaan we met dezelfde groepen spelen als afgelopen jaar dus Heren op zondag en Heren Senioren op vrijdag en de Dames op de dinsdag en Dames Senioren op de donderdag. Er is ook een mogelijkheid in te schrijven voor een dames team op zondag. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen de teams weer worden ingedeeld. Dat zal begin november geschieden, daar de inschrijving loopt tot eind oktober.

De inschrijving voor de jeugdteams zal apart door de jeugdcommissie geregeld en gecommuniceerd worden.

Op de website vind je de beleidsnota en uitgangspunten voor de competitie indeling en de opzet zoals we die nu al een aantal jaren hanteren.

Afgelopen jaar hebben we getracht om wat meer aandacht aan het fysioaspect te geven in de voorbereiding. Ook dit jaar is daar de mogelijkheid voor, maar dat zal elk team in overleg in moeten vullen. De pro’s zijn weer bezig na te denken hoe zij een goed programma kunnen opstellen en zullen met de respectievelijke captains hierover contact opnemen. Daar waar teams een trainingsprogramma met de pro’s gaan invullen zal er door de vereniging in ieder geval support gegeven worden in de vorm van tikken voor de trainingsballen. Welke ondersteuning er verder nog kan komen, daar zijn we nog over in onderhandeling met het bestuur. Concrete invulling willen we in het najaar met de verschillende captains  delen.

Afgelopen jaar heeft in ieder geval twee kampioenen opgeleverd Heren 2 en ons Dames donderdag team en niemand hoeft komend jaar een poule lager te gaan spelen.
Het lijkt mij een mooie doelstelling voor komend jaar, dat we in ieder geval deze prestatie proberen te evenaren en liefst verbeteren . Dus minimaal 2 kampioenen en geen degradaties.

Tot slot bleek uit de evaluatie van de captains dat wij ons gastheer/-vrouwschap zeer goed hebben ingevuld en dat alle bezoekers het prima naar de zin hebben gehad bij het spelen van hun competitie rondje op Best, in de breedste zin van het woord. En ook dat willen we komend jaar minimaal evenaren.

Zoals gezegd inschrijving is weer open dus wil je het meemaken lees de stukken even door en geef je op.

Mochten er vragen zijn dan zijn de captains van het afgelopen jaar van de verschillende teams en uiteraard de TC; Tanja Antonis, Jaap Suijk , Paul Looymans en ondergetekende, altijd bereid deze te beantwoorden. Laat nu de inschrijvingen maar komen.

 

Vriendelijke groeten Frans Nivard

Links