Login Baanstatus Weer

”BEST’S GOT TALENT” 14 juni Midzomerwedstrijd, “Gekleurde bal’ Fourball Betterball

 BEST GOT TALENT,

Een grandioos leuke dag en een super afsluiting met onvermoede talenten (zie de link onder de artikeltjes)

De Midzomer Wedstrijd van de Ladies:

Een kort verslag van een super golfdag.

Team: Gerry (captain), Jeannette, Peet en Helen. Door de zeer bijzondere en uitdagende puntentelling kon er deze dag “vet cool” gescoord worden.

We deden dus ons uiterste BEST, vooral met de gele bal natuurlijk. Gerry speelde meteen al een paar parren, dat telt lekker aan. Jeannettte en Peet rustig en recht, daar kom je ook ver mee. Helen: wisselvallig zoals gewoonlijk. Maar op de momenten dat het erop aan kwam (gele bal!) ging het goed, en we raakten hem ook niet kwijt, dus: al-met-al: 143 punten. Niet genoeg voor een prijs, dacht Gerry. Maar: surprise, surprise, toch de eerste prijs!

Lieve LadiesDay commissie: hulde voor zo’n speelse en kleurige formule! En dank aan  de weergoden: want dat het de hele tijd droog bleef is eigenlijk de mooiste prijs!

Helen.

    

BEST GOT TALENT

Het was in een woord geweldig. Het weer hield zich fantastisch: een paar spatjes en zelfs wat bescheiden zonnestraaltjes. Na de prijsuitreiking, de heerlijke dimplesschotels begon het echt. BEST GOT TALENT. En wat een talenten kwamen voorbij. Play backende dames in schitterende kostuums werden stijlvol aangekondigd door onze ladyspeaker Jet in haar schitterend avondtoilet. Achter de knoppen stond Saskia haar mannetje: alle geluidsfragmenten op de volle sterkte in de juiste volgorde. De marshals waren present met liedjes en tekst en het competitie team ging swingend los met twee Candy Dulfers. Kortom een stroom creativiteit en enthousiasme.

Een van de hoogtepunten was de humoristische act van onze ‘boerentrien’ over alle Engelse golftermen. Wij weten nu dat ons restaurant vernoemd is naar de putjes (dimpels) op onze dijen. Het sluitstuk van de avond ‘Dit is mijn lijf’ werd door alle dames uitbundig meegezongen. Francien had al enkele creaties laten zien met ‘Er is toe’ en haar swingende play back versie van Elvis. Maar dat geweldige roze lijf dat ze had aangetrokken met fantastische  borsten en billen, werd door alle dames bejubeld. Om met Guus Meewis te spreken “Ik heb tranen gelachen onnozel gedaan, en tenslotte tevreden.. het licht uitgedaan”.  Hartelijk dank voor de geweldige organisatie van deze dag.

Eliane van Elten - Boileau

KLIK OP ONDERSTAANDE LINK OM DE FOTO'S VAN DE MIDZOMERWEDSTRIJD EN DE SPETTERENDE SHOW TE BEKIJKEN

 http://www.myalbum.com/album/BUGVUP0F2K76 

Links