Login Baanstatus Weer

Best of Best 2015

Na de succesvolle eerste versie van de “Best of BEST Golf wedstrijd “tijdens het afgelopen lustrum, hebben we als wedstrijd commissie besloten hier een jaarlijkse traditie van te gaan maken.

Dus ook in 2015 zal er een Best of BEST Golfer of Golfster gaan komen.

Komend jaar zal deze wedstrijd weer rond half juni gespeeld gaan worden en waarschijnlijk in het weekend van 14 juni. Het zal andermaal een stableford wedstrijd zijn, gespeeld als “gun shot”

De kwalificatie eisen zijn vergelijkbaar met vorig jaar en hieronder zien jullie op welke wijze je je kan kwalificeren.

Mocht een van de gekwalificeerde plaatsen worden veroverd door een van onze leden die op dat moment al een kwalificatie bezit dan wordt automatisch de volgende in de uitslag van die kwalificatie wedstrijd geplaatst. Mocht je tijdens het behalen van de kwalificatie al weten dat je niet kunt deelnemen dan het dringende verzoek dit aan te geven zodat ook dan de volgende op de ranglijst kan worden uitgenodigd.

Mocht nu later blijken dat je niet kan deelnemen dan graag direct doch uiterlijk eind mei aangeven dat je niet kan deelnemen, zodat we alsnog aan het gestelde maximum van 100 deelnemers kunnen komen.

Hoe kan je je kwalificeren?

Op onze website zal een aparte pagina komen welke wedstrijden voor kwalificatie in aanmerking komen inclusief de kwalificatie eis. Daarnaast krijgt elke speelgroep weer een beperkt aantal plaatsen toegewezen, die zij zelf middels het organiseren van een of meerdere wedstrijden kunnen invullen.

Hierover zal door elke speelgroep, naar zijn eigen mensen, te zijner tijd informatie verstrekken.

We zullen de pagina op de website ook steeds up to date houden zodat iedereen kan zien hoever we staan in de kwalificatie en wie de eer heeft zich al geplaatst te hebben of wat hij of zij nog moet , kan doen om er komen.

De Rydercup wedstrijd zal mogelijk ook nog dienen om eventueel laatste vrijgevallen startbewijzen die er kunnen gaan ontstaan te verdienen maar dat blijkt in mei 2015.

De volgende wedstrijden , mogelijkheden zijn er om je voor 2015 te kwalificeren:

De winnaar van vorig jaar ; Leen Korteweg is automatisch geplaatst.!
Matchplay kampioenen en de runners up bij de dames en de heren
Strokeplay kampioenen bruto als netto bij de dames en de heren en de nummers 2 en 3
Zomeravond cup winnaar en de nummer 2
Jeugdkampioen en de nummers 2 en 3
Presidentscup winnaar en de nummers 2 en 3
Seizoenscup winnaars bruto,hoog en laag en de nummers 2 en 3
Winnaars Mossel/Spareribswedstrijd
Winnaars Slotwedstrijd
Winnaar van de matchplay ladder en de nummer 2
Winterkoning en de nummers 2 en 3
Winnaars Openingswedstrijd
Winnaars Paaswedstrijd
Ryder Cup de 4 beste dames en heren

Daarnaast zal elke speelgroep ook komend seizoen een aparte interne wedstrijd vorm opzetten om het aan hen toegewezen quota zo correct mogelijk te doen vertegenwoordigen. Zij zullen zelf hun leden hiervan op de hoogte brengen in welke vorm en wanneer dit gaat plaats vinden.

De quota zijn:

Ladiesday , Senioren Convent , Herenmiddag en Mix-night elk 6 vertegenwoordigers
Business groep krijgt 5 vertegenwoordigers
Brigo en Jeugd elk 4 vertegenwoordigers

Iedereen veel succes en plezier met het spelen en het organiseren van de wedstrijden en dat we maar een even mooi gezellig en succesvol tournooi mogen krijgen als in 2015 met de beste winnaar of winnares.

 

Namens de wedstrijd commissie

Frans Nivard

 

 

 

Links